Woonpartners kiest Van der Meijs als droompartner voor het dagelijks onderhoud

Woonpartners kiest Van der Meijs als droompartner voor het dagelijks onderhoud

Vorig jaar is Woonpartners haar zoektocht gestart naar de ideale droompartners voor het reparatie- en mutatieonderhoud van 7800 huurwoningen. De marktuitvraag werd gedaan met een originele video waarop geïnteresseerde partners konden reageren. Met trots kunnen wij vertellen dat wij vanaf april samen met Hendriks SGR/ De Variabele starten met de samenwerking. Woonpartners is daarmee de 6e corporatie waarvoor we het dagelijks onderhoud verzorgen en waarbij we onze kennis en ervaring van andere samenwerkingsverbanden kunnen inbrengen.

Geert van der Meijs, eigenaar Van der Meijs renovatie & onderhoud, vertelt: “Op deze unieke uitvraag móesten we wel reageren. Wij vinden het belangrijk dat we werken met opdrachtgevers met hetzelfde DNA als wij. Door samen te blijven leren en verbeteren, kunnen we écht het verlengstuk zijn van de corporatie en hen ontzorgen.”

Woonpartners zocht partners die net dat stapje extra willen doen, de vraag achter de vraag van huurders willen horen en daar de serviceverlening op afstemmen. “Voor ons is iedere bewoner en iedere woning uniek. Wij zien geen huizen, maar thuizen”, legt Geert uit. “Echt contact maken en verder luisteren dan het probleem. Daarmee maken wij het verschil.”

“Ook willen wij, net als Woonpartners, werken aan een circulaire en CO2-neutrale wereld. Wij zijn dagelijks bezig met energie en het hergebruiken van materialen. Duurzaamheid zit in ons DNA en daar willen we samen met onze opdrachtgevers elke dag invulling aan geven.”

Terug naar overzicht