Uitbreiding samenwerking Compaen: verduurzamen bij mutatie

Uitbreiding samenwerking Compaen: verduurzamen bij mutatie

Voor woningstichting Compaen zijn we gestart met de verduurzaming van de eerste 8 leegstaande woningen. Ook deze corporatie kiest er nu voor om samen met ons te gaan verduurzamen bij mutatie. Daarmee is de bestaande samenwerking uitgebreid.

Bij vertrek van de huurder renoveren we niet alleen de woning, maar brengen we de woning direct binnen 8 weken naar het gewenste energielabel. Zonder lange voorbereiding of overlast voor de bewoner. Zo werk je als corporatie het héle jaar door aan een verduurzaamde woningvoorraad en niet alleen in de zomer, zoals vaak het geval met een projectmatige aanpak.

Totaalpakket aan vastgoedonderhoud en verduurzaming

Al jaren werken we samen met woningstichting Compaen. Naast het planmatig gevelonderhoud, renoveren en verduurzamen we ook projectmatig op grote schaal. Zoals de gevelrenovatie en verduurzaming van deze 23 woningen in Helmond of de dakrenovaties van deze woningen. Door de intensieve samenwerking, is een uitbreiding van de bestaande samenwerking zo ingericht. We zijn immers al goed op elkaar ingespeeld, kennen de wensen van de corporatie, werken met vaste teams en hebben samen duidelijke afspraken.

Corporatie hóeft niet te kiezen

Samen met woningcorporaties staan we voor een gigantische verduurzamingsopgave. We werken toe naar een energieneutraal 2050. Maar kies je voor een projectmatige aanpak? Of toch liever voor verduurzamen in een serie van één, bij vertrek van de huurder? Als corporatie hóef je niet te kiezen voor het een of het ander: je kunt het met elkaar combineren. En dat is precies wat woningstichting Compaen doet!

Terug naar overzicht