Schilonderhoud Goed Wonen verlengd

Schilonderhoud Goed Wonen verlengd

Een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding en een optimale klanttevredenheid. Hier maken we ons de komende jaren samen hard voor bij het schilonderhoud aan de woningvoorraad van Goed Wonen. Dat staat in onze RGS samenwerkingsovereenkomst die we voor 8 jaar met elkaar hebben verlengd.

Samen werken aan een duurzame relatie

Joris Wismans, manager vastgoed bij Goed Wonen: “Samen werken aan een duurzame relatie is ook onderdeel van werken aan duurzaam vastgoed. Daarom hebben Goed Wonen en Van der Meijs het contract voor schilderwerk met 8 jaar verlengd.” Dankzij de verlenging krijgen we de kans om te blijven leren van elkaar en onze samenwerking verder uit te diepen. De scope van het nieuwe contract is dan ook verruimd.

Slagen maken op het gebied van duurzaamheid

Zo maken we een aantal slagen op het gebied van duurzaamheid, geleid door de principes van The Natural Step. Naast schilderwerk gaan we ook energetisch en klein bouwkundig onderhoud voor de corporatie verrichten. We werken graag mee aan een gezonde leefomgeving en sociaal welzijn in de gemeente Gemert-Bakel. Hiertoe gaan we onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om bio-based verf in te zetten, de CO2-uitstoot van onze reisbewegingen te verminderen en bij te dragen aan maatschappelijke initiatieven in de wijken.

Pragmatische aanpak zorgt voor goed resultaat

We hanteren onze no-nonsense aanpak en houden zo de lijnen kort om snel te kunnen reageren en anticiperen op vragen en opmerkingen van bewoners. “We werken samen aan pragmatische oplossingen, op een zo duurzaam mogelijke manier. Dat levert ons een goed onderhouden bezit op, met tevreden huurders”, zegt Jur den Mulder, projectleider onderhoud, over de samenwerking.

Vaklieden blij met continuïteit

Ook onze vaklieden zijn blij met de contractverlenging. Zij blijven hiermee vertrouwde gezichten zien en verzekerd van de continuïteit die de RGS-methodiek biedt. Riny Gevers, schilder bij Van der Meijs: “Het is fijn om te werken voor deze woningstichting. We hebben vast werk, we kennen de wijken, en de medewerkers van Goed Wonen zijn er voor je als je ze nodig hebt.”

Terug naar overzicht