Samenwerking met VE Partners

Samenwerking met VE Partners

Van der Meijs Groep is een samenwerking aangegaan met VE Partners.

VE Partners is een financiële investeringsmaatschappij die organisaties ondersteunt met kapitaal voor verdere groei. VE Partners ziet de potentie van de verduurzamingssector en heeft naast Van der Meijs nog een participatie, namelijk in Maasveste Berben Groep in Roermond.

Inzake de dagelijkse gang van zaken bij Van der Meijs is er niets veranderd door deze samenwerking met VE Partners. Geert van der Meijs is en blijft medeaandeelhouder en algemeen directeur.

Wat zeker zo belangrijk is om te vermelden is dat Van der Meijs, als sterke regionale speler, volledig zelfstandig blijft opereren en het verlengstuk blijft voor woningcorporaties met betrekking tot onderhoud, renovatie en verduurzaming. Het DNA van Van der Meijs blijft ook behouden, de lijnen blijven kort en de no-nonsense aanpak gegarandeerd.

“Van der Meijs heeft de laatste jaren al enorme stappen gezet en de toekomst in deze groeiende markt kent meer dan voldoende uitdagingen. Daarom ben ik er van overtuigd dat we met deze samenwerking optimaal comfort kunnen bieden aan onze klanten, medewerkers en partners”, zegt Geert van der Meijs.

Terug naar overzicht