Certificering PSO trede 3 verlengd

Certificering PSO trede 3 verlengd

Sociaal ondernemerschap is verweven met onze processen. Dat ziet ook keuringsinstelling Kiwa Nederland, die onlangs onze TNO-certificering van trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) verlengde voor een periode van 2 jaar. 

Met ons inclusief werkgeverschap dragen we graag bij aan ontwikkelingsperspectief voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Daarom bekijken we van nature altijd of onze medewerkers maatwerk nodig hebben om in hun kracht te staan. Een voorbeeld is de inzet van gebarentolk Ilse, bij trainingen verzorgd door Repair Care International, wanneer collega’s met een gehoorbeperking deelnemen, zoals onze vakschilders Heinz en Peter (foto).

Rianne Wolters, hr-manager bij Van der Meijs: “Wij gaan bij al onze medewerkers uit van hun kracht. Iedereen draait bij ons dan ook vanaf dag één volwaardig mee. Als daar aanpassingen in het werk voor nodig zijn, dan regelen we die gewoon, omdat we dat heel normaal vinden. De hercertificering is hiervan een bevestiging en ik ben trots op iedereen binnen ons bedrijf die hieraan bijdraagt.”

Op naar een toekomst met waardig werk voor iedereen!

Terug naar overzicht