Van der Meijs

Verantwoordelijkheid nemen voor de omgeving waarin je actief bent: bij Van der Meijs vinden we dat de normaalste zaak van de wereld. Bij elke keuze die we maken zoeken we de juiste balans tussen people, planet en profit. En wat zo mooi is: meestal versterken de drie elkaar. Zo levert de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ons prima resultaten op. En als erkend leerbedrijf leren we jongeren niet alleen het vak; we weten ze ook aan ons te binden. Onze doelstellingen op het gebied van social return on investment halen we dan ook gemakkelijk. En dat levert ons weer nieuwe opdrachtgevers op.

Sociaal betrokken

Onze sociale betrokkenheid komt op allerlei manieren tot uiting. Enkele voorbeelden:

  • Van der Meijs is gecertificeerd volgens de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dit bewijst dat wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan werk helpen.
  • Binnen ons bedrijf gaat veel aandacht uit naar opleiding en ontwikkeling van medewerkers. Zo maken we ons sterk voor de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.
  • We leveren een actieve bijdrage aan de maatschappij waarvan we deel uitmaken. Zo sponsoren we lokale en regionale (sport)verenigingen. Ook werken we samen met diverse scholen, bijvoorbeeld voor roefeldagen en snuffelstages.

Draai uw scherm

Deze website werkt het beste als u het scherm draait