Van der Meijs

Slim en doelmatig onderhoud van vastgoed leidt niet alleen tot behoud van waarde en comfort, maar ook tot kostenbesparing. Bij Van der Meijs leveren we hiervan dagelijks het bewijs. Met uitgekiende meerjarenonderhoudsplannen helpen wij de meest uiteenlopende vastgoedeigenaren – van woningcorporaties en zorginstellingen tot beleggers en industriële bedrijven – om hun gebouwen op betaalbare en beheersbare wijze in een goede conditie te houden. Dat noemen wij nu resultaatgericht vastgoedonderhoud.

Completer = beter

Wij geloven in de totale ontzorging van onze opdrachtgevers. Daarom hebben we vrijwel alle disciplines in huis die nodig zijn om vastgoed te onderhouden én te verbeteren. Inclusief consultancy en bewonerscommunicatie. Zo kunnen we extra efficiënt werken, de volledige verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit en keer op keer waarmaken wat we beloven.

Betrokken bij bewoners en gebruikers

Bij Van der Meijs leggen we de lat hoog. Dat geldt voor de uitvoering van ons werk, maar ook voor de communicatie daaromheen. We werken met strikte gedragsregels en zijn vanwege onze intensieve samenwerking met woningcorporaties gewend én getraind om in een bewoonde omgeving te werken. We hebben oog voor de impact van ons werk en gaan voor maximale bewoners- en gebruikerstevredenheid. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor onder meer woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en beleggers.

Draai uw scherm

Deze website werkt het beste als u het scherm draait