Unieke combinatiestage circulariteit

Unieke combinatiestage circulariteit

Hoe waardevol is een standaard materialenlijst die ons samen op weg helpt naar een circulaire economie in 2050? Een circulaire menukaart per productgroep, samengesteld met behulp van meetinstrument BCI Gebouw en aangevuld met ervaringen uit de praktijk.

De ontwikkeling hiervan staat centraal in de opdracht van onze tijdelijke collega Boris. Deze derdejaars hbo-student Bedrijfskunde aan de Fontys Hogeschool loopt, als vervolg op zijn afgeronde minor Circulaire Economie, stage bij zowel Alba Concepts als Van der Meijs. Tijdens de stage legt Boris met zijn onderzoek een basis waarmee onze planontwikkelaars bij al onze projecten circulaire scenario’s kunnen uitwerken.

De stage brengt de werelden van adviseur en aannemer bijeen en dat vindt Boris net zo uniek als leerzaam: “Combinatiestages kom ik niet tegen bij studiegenoten, maar vanuit twee invalshoeken tegelijk ervaring opdoen is in ieder geval zeker een aanrader. Ik kan zien dat er echt wérk wordt gemaakt van verduurzaming en het is super dat mijn inbreng hieraan bijdraagt, ook nog als mijn stage straks voorbij is.”

Terug naar overzicht