Kennismaken met projectleider Wilbert Wevers

Kennismaken met projectleider Wilbert Wevers

Ons team van projectleiders heeft er onlangs een ervaren kracht bij gekregen: Wilbert Wevers (45) uit Boekel. Wilbert zit al achttien jaar in het vak en bracht in die tijd veel onderhouds- en renovatieprojecten tot een goed einde. 

Na zijn opleiding mts bouwkunde werkte Wilbert achttien jaar als bouwkundig projectleider. Dat deed hij voor verschillende bouw- en onderhoudsbedrijven in de regio. “De bouw is een prachtig vakgebied, je kunt er alle kanten mee op”, vertelt Wilbert. “Ik heb in de loop der jaren gemerkt dat ik het meest in mijn element ben als ik me op meerdere facetten van het vak kan richten. Van inkoop en werkvoorbereiding tot bouwbegeleiding en klantcontact. Bij Van der Meijs kan dat.”

Werken in bewoonde omgeving

Wilbert leidde in de loop der jaren tal van (groot)onderhoudsprojecten in goede banen. Ook die in een bewoonde omgeving. “Ik heb met verschillende woningcorporaties samengewerkt en heb daar altijd van genoten. Huurders gelukkig maken met een woningaanpassing, bijvoorbeeld omdat ze minder mobiel zijn geworden; dat geeft me veel voldoening. Zeker als de werkzaamheden vlot verlopen en we het proces zo kunnen inrichten dat de overlast tot een minimum beperkt wordt. Ik merk dat er bij Van der Meijs ook veel aandacht uitgaat naar bewonerstevredenheid en goede communicatie. Daarom voel ik me hier thuis. Het sociale aspect is lang niet altijd meer voelbaar in de bouw, maar hier gelukkig nog wel.”

Terug naar overzicht