Renoveren en verduurzamen bij mutatie Het hele jaar door

Renoveren bij mutatie en direct verduurzamen; Beheersbaar naar een verduurzaamde woningvoorraad. Bij vertrek van de bewoners verduurzamen we de woning op basis van no regret maatregelen binnen vijf weken naar het gewenste energielabel. Geen lange voorbereidingen, op woningniveau verduurzamen, voorspelbaarheid in werkzaamheden en kosten dankzij een prijzenboek en renoveren in een lege woning waardoor de overlast voor bewoners minimaal is. Beheersbaar no-regret naar een duurzame woningvoorraad!

Verduurzamen bij mutatie is 8% tot 11% goedkoper per woning dan renoveren met een projectmatige aanpak.

Tijdens de woningschouw bekijken we welke energetische maatregelen nodig zijn en dankzij het vaste prijzenboek ontvangt de woningcorporatie de prijs binnen één week. We starten direct, waarbij we ook zorgen voor de mutatiewerkzaamheden, subsidietrajecten en het aan- en afmelden van energielabels.

Mureno – Het resultaat

We ontwikkelden een concept waarbij we intensief samenwerken met vaste partners. Van initiatieffase tot opleverfase nemen we de woningcorporatie al het werk uit handen!

Werken in een lege woning betekent geen overlast voor zittende huurders en geen lange voorbereidingen, verhuiskosten of bewonersregelingen. Werkzaamheden kunnen gelijktijdig worden opgepakt waardoor planning ook echt planning is. Werken in een serie van één resulteert ook in een klein innovatierisico en grote continue verbetering, omdat na elke woning opnieuw geëvalueerd wordt. Meer over de 15 voordelen van verduurzamen bij mutatie.

Een volledig gerenoveerde en duurzame woning met nieuw energielabel, waar de nieuwe bewoner direct profiteert van het hoge wooncomfort. Een verduurzamingsstroom waarin de laatste innovaties eenvoudig meegenomen kunnen worden. Een woning met bewoner die als voorbeeld kan dienen voor een vraaggestuurde verduurzaming bij bestaande huurders. Als woningcorporatie verduurzaam je op deze manier het hele jaar door en werk je structureel aan een energieneutraal woningbezit in 2050.

Referentie PeelrandWonen
Planmatig onderhoud | Dagelijks onderhoud | Groot onderhoud

Verantwoordelijk voor 600 woningen
PeelrandWonen