Voor wie

In de recreatiesector draait alles om beleving. Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor de kwaliteit, uitstraling en het comfort van je accommodaties. Of dat nu hotels, vakantiehuizen, eventlocaties of wellnesscentra zijn. Bij Van der Meijs weet je zeker dat je vastgoed doorlopend in optimale conditie verkeert. Tegen beheersbare kosten bovendien.

Comfort voor gasten, een beheersbare onderhoudsbegroting

Jarenlange ervaring in de recreatie

Van der Meijs heeft jarenlange ervaring met resultaatgericht vastgoedonderhoud voor organisaties in de recreatiebranche. Van bungalowparken en grote hotelketens tot congres- en fitnesscentra met tientallen filialen. Afhankelijk van de accommodatie en de specifieke eisen stellen wij een uitgekiend meerjarenonderhoudsplan op. Zo stel je ingrijpende renovaties uit én je bespaart vaak wel 20% op de onderhoudsbegroting.

Energetische renovatie

Een verbetering van het energielabel betekent meer comfort voor gasten én een lagere energierekening. Vaak is dit dan ook een slimme investering. Van der Meijs is gespecialiseerd in het verduurzamen van alle soorten panden. Benieuwd welke winst er te behalen valt? Neem contact met ons op voor een passend advies.

24/7 schadeherstel

Inbraak-, water-, brand- of andere spoedeisende schade? Onze serviceteams zijn 24/7 binnen een halfuur ter plaatse voor vakkundig herstel.

Draai uw scherm

Deze website werkt het beste als u het scherm draait