Voor wie

Schoolgebouwen hebben veel te verduren. Het is zaak om de gebouwen in een technisch goede staat te houden, de leerlingen en het onderwijspersoneel leer- en werkcomfort te bieden en tegelijkertijd de kosten in de hand te houden. Van der Meijs biedt onderwijsinstellingen zekerheid met een uitgekiend meerjarenonderhoudsplan. Een investering die zich terugbetaalt. Kostenbesparingen van 20% op het onderhoudsbudget zijn bij ons de normaalste zaak van de wereld.

Een comfortabele leeromgeving, beheersbare onderhoudskosten

Energetische renovatie

Vaak is er extra winst te behalen met energetische renovatie van schoolgebouwen. Energiebesparing door slimme maatregelen levert lagere maandlasten op. Plus een verbetering van het dagelijks comfort. Van der Meijs loopt voorop als het gaat om het verduurzamen van panden. Neem contact met ons op voor een passend advies.

24/7 schadeherstel

Technische mankementen of spoedeisende schade? Onze serviceteams zijn 24/7 binnen een halfuur ter plaatse voor vakkundig herstel van brand-, storm-, glas- of inbraakschade. Ook kun je bij ons terecht voor het verwijderen van graffiti en het aanbrengen van een anti-graffiticoating.

Draai uw scherm

Deze website werkt het beste als u het scherm draait