Bewoners

Is er onderhoud aan je woning gepland? Bij Van der Meijs stellen we alles in het werk om dit zo vlot en goed mogelijk te laten verlopen. De bewonersbegeleider neemt van tevoren contact met je op om het werk met je door te spreken, zodat je weet wat je kunt verwachten. Wil je alvast een indruk krijgen van het gehele proces, kijk dan naar het onderstaande filmpje. 

 

Spullen tijdelijk verwijderen

Voor het onderhoud hebben onze vakmensen ruimte nodig in de buurt van ramen, deuren en kozijnen. Wil je spullen op de volgende plaatsen daarom tijdelijk verwijderen?

  • Naast de buitendeuren.
  • Op het balkon.
  • Op de vensterbanken.
  • In de buurt van de ramen.

Verwijder in elk geval vitrages, lamellen, planten op de vensterbank, plantenpotten vlak bij de buitengevel, zonwering, rolluiken, begroeiing, tuinmeubilair of tegen de gevel opgeslagen goederen. Ook een (tijdelijke) overkapping, aanbouw of de dakplaten daarvan kunnen in de weg staan voor onze vakmensen of de steiger. Als het mogelijk is, wil je deze zaken dan tijdelijk verwijderen? Onze bewonersbegeleider helpt je hier graag bij. Zo kunnen onze mensen veilig hun werk doen.

Hinder hoort er (helaas) bij

Ook al doen we nog zo ons best, enige hinder bij onderhoudswerkzaamheden is niet te voorkomen. Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten, daarom neemt onze bewonersbegeleider van tevoren persoonlijk contact met je op. Ook wanneer we bijvoorbeeld bij je buren of even verderop bezig zijn, kun je last hebben van geluid, stof en trillingen. Hiervoor op voorhand onze excuses. Natuurlijk stellen we alles in het werk om de hinder tot een minimum te beperken. Alvast bedankt voor je begrip!

Vragen of opmerkingen?

Vindt er binnenkort onderhoud plaats aan je woning en heb je daar vragen over? Of zijn onze vakmensen nu bij jou (in de buurt) aan het werk en wil je een opmerking, ervaring of klacht met ons delen? Neem gerust contact met ons op via 0492 36 29 19 of info@vdmeijs.nl. Wij staan je graag te woord.

Draai uw scherm

Deze website werkt het beste als u het scherm draait